top of page
lichter.jpg
Hi, ik ben Debbie

Leuk dat je op mijn Blog komt kijken. Mijn naam is Debbie ik ben 48 jaar jong en woon in Wijchen (Gelderland). Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kids. Verslaafd aan chocolade en fan van Coca Cola! Ik ben een echte Netflix junky en een diy-er die gek is op alles wat met scandinavisch interieurs te maken heeft. Het tekenen/schetsen van nieuwe ontwerpen met potlood en papier en die vervolgens helemaal uit te werken op mijn computer, dat is echt een hobby van mij. Maar ook tutorials maken van mijn diy-projecten daar word ik ook happy van. Kortom, ik ben een druk bezig bijtje!

 

Ik ben al vaker een blog begonnen, dit is dus niet mijn eerste. Ik heb een blog gehad onder de naam Bij deb en onder de naam Inkideb. Door verschillende omstandigheden ben ik daar toen mee gestopt. Tot nu... (September 2020) ik ben weer opnieuw begonnen maar nu onder de naam Like it like deb! Helemaal opnieuw vanaf nul weer iets leuks opbouwen. Drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen! Op de een of andere manier kom ik elke keer weer terug op lekker freubelen en leuke dingen ontwerpen. Dan is dat toch wel echt mijn ding!

 

Op dit blog deel ik mijn diy-projecten en mijn grafische ontwerpen. En omdat ik 2 andere blogs heb gehad, laat ik ook daarvan leuke items terug zien, die te leuk zijn om niet te delen. Lees je ook even mijn algemene voorwaarden, voordat je met mijn downloads aan de slag gaat!

 Lees hier mijn

 Algemene voorwaarden 

Voor vragen mag je mij altijd mailen: likeitlikedeb@outlook.com

Veel lees en kijk plezier...

 

bottom of page