like it like deb is

ambassadrice

September-18_200x72.png

Hieronder vind je mijn reviews over de maand boxen van September18 per maand. Klik op de foto van welke post je een review wilt zien en lezen.

 

MIJN REVIEWS

Wie is September18?

Sarah en haar team van de leuke website September18 stuurde mij een prive bericht op Instagram met de vraag, vind je het leuk om samen te werken? Nou tuurlijk vind ik dat leuk! Ik mag hun diy maand boxen testen elke maand en reviewen wat ik ervan vind. Maar... wat is dat een diy box? En hoe werkt het? Sarah legt het hieronder even uit...


 
Verras jezelf!
 
Elke maand een heerlijk moment voor jezelf. Tijd waarin je aan de slag gaat met een nieuw, niet al te moeilijk, project. Je hebt geen ervaring nodig met breien, naaien, textiel of anderszins. En je maakt toch hele mooie dingen, helemaal zelf!


 
DIY membership
 
Ons DIY membership bestaat uit een maandelijkse box waarin je alle items ontvangt die je nodig hebt om van start te gaan. Ook ontvang je alle informatie op papier én een exclusieve begeleidende video met duidelijke instructies. Wat dacht je van een XXL deken of een leuk krukje met lontwol voor in je huis? Handlettering op zijde, shibori techniek leren, pyrografie (hout branden) dot painten op servies, de Happy Handmade Living special edition of je eigen ontworpen slippers. Ze komen allemaal voorbij!

 
We maken van te voren de box bekend aan je. € 29,- per maand - maandelijks pauzeren of opzegbaar. Je betaalt een bijdrage van € 3,95 voor de verzending van de box in Nederland. Voor België € 6,95.


 
We hopen dat je ook bij onze club van DIY-members komt. Omdat...
 
● Je het leuk vindt om dingen te maken en een creatieve bezige bij bent
● Je stress ervaart en met je handen je hoofd wel leeg wilt maken (Creativity can free your mind)
● Omdat je het leuk lijkt om dingen te maken, maar echt geen idee hebt hoe dit moet (met onze video's kan écht iedereen breien, haken, verven enz. Beloofd!)
● Omdat je een nieuwe hobby zoekt
● Of omdat.... het gewoon LEUK is!


 
Hoe werkt het:
 
1. Meld jezelf aan voor het membership door op "nu kopen" te klikken.
De aanmeld periode voor de box van de maand is tot de 1e van de maand. Je kunt bij ons ook een losse box of DIY project bestellen.

 
Ben je van plan om minimaal 3 maanden member te blijven (YEAH). En wil je ook jouw welkomstcadeau van het krukje ontvangen? Dan kies je voor de optie "YES ik blijf 3 maanden lid en ontvang graag het GRATIS krukje". Je vindt het krukje hier. Je kunt ook kiezen voor "Nee ik wil geen krukje".

 
2. Vul je gegevens in. Vul eventueel je kortingscode in. Je betaalt de eerste maand via iDeal.

3. Nu hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over de betaling, dit gaat de maand daarna via automatische incasso de 10e van de maand.

4. Vanaf de 10e van iedere maand verzenden wij de boxen. *

5. Bovendien krijg je als member leuke extra's zoals toegang tot onze besloten Facebook Community en memberkorting op onze losse DIY boxen.


 
Losse boxen
 
Wanneer je member bent van september18.nl ontvang je iedere maand een toffe box om mee aan de slag te gaan. In iedere box zitten super mooie en veelal natuurlijke materialen. Bij iedere box zit een recept of instructie op papier én een video tutorial.
Heb jij zin om een box nog een keer te maken, of cadeau te geven? De favorieten kun je hier los bestellen. We hebben ook boxen in de SALES! De borduur box is ook super leuk om weg te geven, bijvoorbeeld aan iemand die in quarantaine zit (#corona). Je hebt er een beetje tijd voor nodig ; -) en wordt er super zen van!


 
Heb je nog vragen?

● Kijk op de site van September18.nl
● Of neem gerust contact met ze op!

 
Hartelijke groet, team September18.nl

 
Sarah (founder) & Ratna, Alisa, Leila

info@september18.nl | ratna@september18.nlSuper leuk toch, die diy maand boxen! Je hoeft mooi niet meer overal te shoppen om alles bij elkaar te vinden. Alles in 1 doos kant en klaar bij u thuis bezorgd, om zelf aan de slag te gaan! Luxer en makkelijker kunnen ze het niet maken. Spreekt dit je aan? En wil je zelf ook graag aan de slag gaan? Meld je dan nu aan voor de diy maand boxen van September18, ik ben iig fan!!!


 

September-18_200x72.png