top of page

Lijm... nou dat is toch wel altijd al een dingetje geweest hoor... Ik heb al tig verschillende soorten lijm uitgeprobeerd. En elke keer was het net niet. Te nat, duurde te lang voordat het vast zat, duurde te lang voordat het droog was, kreeg na drogen bobbels op het papier en ga zo maar door! De laatste jaren was ik redelijk tevreden over de lijm van de Action.. De crea patch van Creation.(lekker goedkoop ook). Totdat ze de verpakking en ik denk ook de samenstelling van de lijm hebben veranderd. Ik vond het weer 3x niks. 

crea patch action.png

Hierboven zie je de nieuwe verpakking van de crea patch lijm die de Action nu verkoopt. Niet mijn favoriete lijm iig...  

Op social media volg ik een aantal diy-ers over de hele wereld. Ik was aan het kijken als ze iets aan het lijmen waren, welke lijm hun dan gebruikte. Ik kwam erachter dat echt heel veel diy-ers de lijm gebruiken van Aleene's. Ik ging op pad voor deze tacky glue! 

tacky glue.png

Ik heb mijn tacky glue van Aleene's gekocht hier in Wijchen bij een hobby winkeltje (Krea Doe) Ik zie bij hun op de website dat hij en nu niet meer bij staat. Maar online ook te koop. Als je gaat googlen dan komt er heel veel lijm van Aleene's uitrollen. Ik heb ze niet allemaal uitgeprobeerd. Ik blijf bij deze "America's favorite" Dit is toch wel echt hele goede lijm. Super snel droog, meteen te plakken, een hele  handige dop (omlaag) dus meteen te gebruiken en een fijne kleine gat opening, dus je hebt niet meteen een hele klodder op je werk.

Dit is echt mijn favoriet #1 in lijm voor knutsel/diy projecten!

bottom of page