top of page

Bij Wibra vind je diverse houten poppetjes in verschillende maten. Zo heb ik de kerst engeltjes boom hangers gemaakt en van de grotere houten poppen (foto hieronder) een sint en 3 pietjes.

Photo_1693816889066.jpg

Vaak als ik cadeautjes of pakketjes inpak dan gebruik ik vaak dun jute touw en wol. Ik zag deze week in de stories van Wibra op Instagram deze bollen macrame koord voorbij komen. Jaaa die moest ik hebben!! Leuke kleurtjes ook. In Nijmegen bij de Wibra in de stad hadden ze de kleuren wit, roze, bruin en oker geel. Ik wilde ook nog de blauwe en zwarte erbij hebben maar die waren helaas alweer uitverkocht. Lila hadden ze ook maar vond het niet zo'n mooie kleur dus die heb ik laten liggen. Morgen maar even hier in Wijchen kijken of dat ze die kleuren nog hebben. Ik vind het ideaal koord om heel veel mee te doen.  Ik pak er dan cadeautjes mee in en gebruik ze als ik labels maak (ophang touwtje). Altijd handig om in huis te hebben goed koord! Er zit 100 gram in een bol het is 100% polypropyleen, 140 meter zit er op 1 bol en kost € 1,99 Niet duur vind ik...

Photo_1668422087389.jpg

Hieronder vind je de link naar de Wibra van het macrame koord..

Wibra macrame koord

Ik maak wel eens diy projecten met transparante ballen. Voorheen kocht ik ze bij de Action (in Kerst tijd). Dit jaar had de Action ze helaas niet in het assortiment maar heb ik ze gevonden bij de Wibra! 

plastic ballen.png

De Wibra verkoop ze in 2 maten. Op de foto zie je 2 ballen voor € 0,79 cent met een doorsnede van 6 cm (klik hier). Maar ze hebben ook enkel ballen voor € 0,79 cent met 8 cm doorsnede. Ik koop altijd een paar ballen extra. Zodat ik het hele jaar door er iets mee kan maken.

Screenshot_20221028_095111.jpg

Na een tip op Instagram heb ik deze Baking foliezakjes gekocht. Ze zijn te koop  bij de Wibra. Je kunt de zakjes overal voor gebruiken. En ik heb een beetje een zwak voor leuke zakjes! Dus deze moesten mee naar huis. Leuk voor traktaties of om te gebruiken als cadeau zakjes. Voor € 0,89 cent heb je 15 zakjes en te koop in 4 kleuren.

bottom of page