Diy box Juni22 van September18.nl (review)


September18.nl heeft weer een leuke box! Met de box van Juni22 ga je aan de slag met textiel verf en een sjabloon. Je gaat dan op een toilettasje een zeefdruk maken! En zeg nou zelf... Een toilet tas is altijd handig om in huis te hebben, of je nu gaat logeren, een weekendje weg of lang op vakantie. Ik als ambassadeur van September18.nl mocht de box weer voor jullie testen en dit is mijn eindresultaat!Super leuk geworden toch!! En het goud is dus ECHT goud op het toilet tasje.. I love it!Wat zit er allemaal in de box:


x toilettas (grijs)

x zeefdruk sjabloon van de wereldkaart

x textielverf (goud)

x rakel

x verfbakje met rollerAan de slag:


Ik heb een stevig A4 blad gepakt, door midden gevouwen en deze in het toilettasje gedaan. Dit heb ik gedaan om te voorkomen, dat de verf eventueel door de stof zou lekken. Was achteraf niet nodig, het is best dikke stof. En was niks door gelekt..


Je kunt het sjabloon van de wereldkaart op twee manieren op het toilettasje maken. Ik laat hieronder twee technieken zien...Techniek1:


Je haalt de achterkant van het sjabloon (soort van stickervel) en plaatst deze op het toilettasje. Meet even links en rechts met een liniaal of dat de kaart wel in het midden van het toilettasje zit.Druk en wrijf het sjabloon goed op het toilettasje en rol hem met druk nog even na met het verfrolletje. Dit heb ik gedaan, zo dat het sjabloon goed hecht aan het tasje en om te voorkomen dat de verf niet onder het sjabloon door kan lekken. Dat zou zonde zijn..Giet wat textielverf in het verfbakje en breng met het verf rolletje, de eerste laag dun aan over de wereldkaart sjabloon.
Ik heb in totaal 3 lagen verf over het sjabloon (met het rolletje) aangebracht. En tussen de lagen door wel even laten drogen...Na het drogen van de verf, ben ik in een hoek langzaam het sjabloon eraf gaan trekken. Bij sommige randje van een werelddeel vond ik de verf een beetje dun.. ik heb meteen het sjabloon, op dat stuk, terug geplakt en met het verfrolletje met druk nog wat verf aangebracht. Toen meteen weer het sjabloon er af gehaald. Het eindresultaat zagen jullie al in de foto bovenaan deze post. Heel goed gelukt!Techniek2:


Zoals ik al zei, je kunt het sjabloon op twee manieren gebruiken.. Het sjabloon in een zeefdruk! Dus laat ik jullie ook nog de zeefdruk techniek zien. Ik heb het sjabloon van de wereldkaart afgewassen (je kunt het sjabloon dus nog een keer gebruiken) en deze op de achterkant van het toilettasje geplakt. Hij plakte wel iets minder goed dan de eerst keer. Maar hij zat vast!Breng een lijn textielverf aan, aan de bovenkant van je zeefdruk sjabloon..Trek met de rakel (van boven naar beneden) de lijn textielverf over het zeefdruk sjabloon.Met deze techniek heb je maar 1 laag verf nodig. Bij de eerste techniek breng je drie (dunnere) laagjes aan en bij techniek 2 dus maar 1 laag. Maar bij techniek 2 breng je wel veel meer verf aan over het sjabloon. Dus qua hoeveelheid verf is er eigenlijk geen verschil tussen techniek 1 en 2. Je kunt het dus op twee manieren toepassen. En ze geven allebei hetzelfde resultaat. Nu is het kiezen welk techniek je het leukst lijkt!Eindresultaat:


Super gaaf resultaat toch! Ik ben blij met mijn diy toilettasje.. En het is nog leuk om te doen ook en een super snelle diy project. Voor als je niet van te grote diy projecten houd. Ik vond het een geslaagd en leuk project!
Extra cadeautjes:


In de box vind je als extra verrassing, leuke zomerse vakantie goodies! Met onder andere, een magazine, een hand sanitizer van Nutridynamics, een kinderboekje (prulletje vind een zijden ei) van Zijdewinkel.nl , een kaartje voor Face yoga van @yogavoorjegezicht.nl en een flyer van nextdooren.com en van @cutecottonnl . Meer info over de goodies vind je op de instagram pagina van @september18.nlWil jij na het zien en lezen van deze review ook aan de slag en dit super leuke toilettasje maken? Je kunt de diy maandbox bestellen bij September18.nl . Daar lees je hoe alles in z'n werk gaat. Je kunt member worden! Dan ontvang je elke maand een andere leuke diy box. Wil je geen member worden? Geen probleem, je kunt de diy boxen ook gewoon los bestellen klik hier
Alle september18 reviews:


Wil je al mijn reviews van de diy boxen van September18 bekijken? Klik dan hier.77 weergaven