Diy box Oktober21 van September18 (review)

De nieuwe boxen (Oktober, November en December) van September18 is een drieluik van licht. De eerste box van dit leuke drieluik is Oktober21. September18 heeft in samenwerking met 100%Miranda deze leuke hanglamp met lontwol gemaakt. Het ontwerp is ook te vinden in het boek van Happyhandmadeliving (Happy Outdoor Living) en ik als ambassadeur van September18 heb hem natuurlijk al gemaakt! En zo is hij geworden...
Super gaaf geworden toch! Een echte eyecather voor aan de muur. En als het donker word... Hup lampje aan!Wat zit er allemaal in de box:


x Lontwol (je hebt keuze uit de kleuren, antraciet of ivory)

x Een snoerset

x Lamp

x Extraatje deze maand: Een shampoo bar sample van Happy Soaps! Verzorgd door Marcella van Happysoapsexpress
Aan de slag..


Ik heb gekozen voor de kleur Ivory lontwol, het was een enorme bol lontwol. Ik heb de bol afgerold, het midden gezocht en de bol opgesplitst in 2 bollen. Ik had even een touwtje aan de lontwol gestrikt zodat ik precies het midden zou hebben.Ik heb de lichtsnoer erbij gepakt en heb eerst een stukje lontwol gebruikt om deze om de fitting van het lichtsnoer te draaien/plakken. Daarna ben ik aan de snoer gaan knopen met weitasknopen. Je knoop steeds dezelfde kant op. Op deze manier gaan de knopen draaien en dat is ook de bedoeling!Omdat je 2 mega bollen lontwol hebt, gaat het knopen wat lastig. Ik vond het voor mij niet werken en ben het anders gaan doen. Ik heb ervoor gekozen om lange stukken lontwol te gebruiken, dit werkte voor mij prettiger!
Aan het begin en eind van het lichtsnoer heb ik een beetje lijm gebruikt om de lontwol vast te maken. Lamp erin gedraaid en mijn stoere lamp van lontwol is klaar!
Ik had er ook meteen een mooi plekje voor om hem op te hangen. Ik wilde al een tijdje iets anders op mijn slaapkamer tegen de muur. Daar hangt hij nu mooi te pronken!


Wat een leuk project om te maken. En wat een eyecatcher aan de muur!


Wil jij na het zien en lezen van deze review, ook aan de slag en deze leuke hanglamp van lontwol maken? Je kunt de diy maandbox bestellen bij September18.nl . Daar lees je hoe alles in z'n werk gaat. Je kunt member worden! dan ontvang je elke maand een andere leuke diy box. Wil je geen member worden? Geen probleem, je kunt de diy boxen ook gewoon los bestellen klik hier
114 keer bekeken