top of page

Terugblik schooljaar 2021/2022 en 2022/2023

Een jaar of 6 geleden heb ik een blikwikkel en bijpassend invulbriefjes gemaakt voor de juffen en meester op school. De klas (klassenouders) hebben hier ontzettend veel gebruik van gemaakt. Op de invulbriefjes voor de juf/meester, vullen alle kids uit de klas de vragen in en plakken een pasfoto op het briefje. Alle ingevulde briefjes worden verzameld en worden in het terugblik (verf)blik gedaan. Een heel leuk presentje om namens de klas aan de juf en/of meester te geven aan het einde van het schooljaar! Er is weer veel vraag naar de wikkel en invulbriefjes. Omdat de briefjes al 6 jaar oud zijn, heb ik ze en de blikwikkel in een nieuw jasje gestoken!








Hieronder kun je de blikwikkel en de briefjes downloaden. De wikkel is voor om een verfblik van een halve liter. Ik koop de blikken altijd bij een verfspeciaalzaak. Maar sommige zeggen dat ze je ze ook bij een bouwmarkt kunt kopen. Laat de kids de briefjes invullen voor hun juf en/of meester, rol de briefjes op, knoop er een leuk touwtje omheen en gooi ze allemaal in het blik. Een super leuk afscheidscadeau voor het einde van het schooljaar!



Download linken:







Update:


Voor dit schooljaar heb ik even de tekst van de blikwikkel aangepast naar 2022/2023 zodat je hem ook dit jaar kunt gebruiken.




Veel plezier ermee!



bottom of page