top of page

Vaderdag superhelden A4 poster

Ik heb voor Vaderdag een leuke A4 superhelden poster gemaakt. Ik zag dit idee voorbij komen op Pinterest maar dan met legopoppetjes. Nou die superhelden hebben de meeste mensen niet in huis en ik vond het idee zo leuk... dus heb ik zelf een paar superhelden getekend. Super leuk om in een lijstje te doen en aan papa's te geven op Vaderdag!



De printables bestaan uit A4 2 bladen. Op 1 staat de tekst en op de ander staan de superhelden die je uit moet knippen. Hieronder vind je de download linken.



Download linken:





Download de twee A4 bladen hierboven in de download linken en print het uit op stevig papier.



Ik zelf heb het blad met de tekst op mat papier geprint en de superhelden op glossy fotopapier (van de action). Dan springen de superhelden er mooi uit op het matte blad.



Knip alle superhelden uit. Laat hierbij een klein randje wit erom heen zitten..



Plak aan de achterkant 2 stukjes 3D foam pads (ooit een keer gekocht bij de Action) Of een stukje foam tape, in ieder geval plak iets wat dikker is zodat je het 3D effect krijgt op de poster..



Als je goed op de A4 poster met tekst kijkt, dan zie je boven elke tekst 2 zwarte punten staan. Daar moeten de voeten van alle superhelden komen. Plak de superhelden met de voeten op de 2 zwarte punten op de poster, dan staan ze allemaal mooi op een rij en dus gelijk op de poster.



Doe de poster in een mooi A4 lijstje en je Vaderdag superhelden poster is klaar!



Hier zie je goed dat als je foam pads gebruikt dat de superhelden een klein stukje van de poster af staan.






Super leuk om te geven met Vaderdag toch? Veel plezier ermee..


Groetjes Debbie



bottom of page