top of page

Diy ei paasmandje maken

De paas items vliegen je om de oren op Instagram. Tijd dat ik ook wat leuke dingen ga maken. Voorgaande jaren heb ik al het één en ander gemaakt, die paasitems vind je hier. Het blijft elk jaar een uitdaging om weer leuke dingen te maken. Ik doe dit al vanaf 2015 en soms ben ook ik inspiratieloos!  Dit jaar nieuwe items en dit is er één van...




Een leuk paasmandje om je paaseieren in te doen. Super leuk om te geven met Pasen en ook heel leuk om op het bord te zetten met de Paasbrunch/diner.. Het is een heel makkelijk diy project om te maken. Hieronder lees en zie je hoe je dit leuke mandje zelf thuis kunt maken.



Wat heb je nodig:


x printer

x diy paas mandje templates

x schaar, lijm

x transparant zakje

x paaseieren

x perforator

x touwtje voor het label



Download link templates:





Hoe maak je dit diy paasmandje:


Download hierboven de templates, print ze uit op wat steviger papier (ik heb zelf 160 grams papier gebruikt) en knip alles uit..




Vouw alle zwarte lijnen naar binnen en knip het bakje aan alle kanten één keer in...



Zie foto hierboven. Dit worden de flapjes die je vast gaat plakken aan de binnen zijdes van de lange kanten..



Plak nu de grote paas eieren aan de voorkanten van de lange zijdes aan het bakje.. Vul een transparant zakje met kleine paaseieren en zet het gevulde zakje in het bakje..





Maak met een perforator een gaatje in het label en in de twee uiteindes (aan de bovenkant) van de paas eieren. Rijg je touwtje door de gaatjes en rijg het vrolijk Pasen label eraan. Strik het samen dicht en je leuke paasmand is klaar!



Super leuk geworden toch! En helemaal niet moeilijk om te maken. En een echt paas eyecatcher voor op je bord of om te geven! Voor degene die hem gaan maken... veel maak plezier.



bottom of page