top of page

Verjaardag slinger

Danique vroeg op Instagram of dat ik een verjaardag vlaggetjeslijn had. Nou die heb ik een paar jaar geleden genoeg gemaakt. Maar nog niet met de tekst, hoera .. jaar! Ik ben ermee aan de slag gegaan. Aangezien dat jullie de cijfer verjaardag kaart zo leuk vinden, heb ik de verjaardag slinger in dezelfde stijl gemaakt! En de slinger (net zoals de verjaardag kaart) in 7 kleuren gemaakt! Wil je dochter een roze verjaardag slinger? Maar je zoon wilt een blauwe? Geen probleem, je maakt ze allemaal zelf! Is de slinger nog goed maar is je zoon of dochter een jaartje ouder geworden en moet het cijfer vervangen worden? Geen probleem, je vervangt alleen de kaart met het cijfer erop.



De cijfers moet je apart downloaden en die plak je (als 3D cijfer op de blanco kaart in het midden) op de kaart. Zo springt de leeftijd uit de kaart als de slinger hangt. Op elke kaart staat ook een stukje tekst. Als je slinger hangt, kun je zien dat de tekst op de kaarten het liedje, lang zal je leven, is!



Onderaan deze post kun je de verjaardagslinger en de cijfer in 7 kleuren downloaden. Als je de slinger op glossy fotopapier print (verkrijgbaar bij de action) dan krijg je mooie heldere kleuren en een mooie glans kaart. Wel even bij het printen aanvinken dat je op glossy fotopapier gaat printen!



Download de slinger en de cijfers in de kleur die jij wilt, knip de kaarten uit, en knip (ongeveer 3 mm) om het cijfer zodat je een randje wit om het cijfer krijgt.



Plak aan de achterkant van het cijfer een paar 3D foam blokjes voor het ultieme 3D effect op je kaart. En plak je cijfer in het midden op de blanco kaart..




Met een perforator maak je gaatjes bovenin de kaarten...



Rijg een leuk lintje of touwtje door de kaarten heen en je verjaardag slinger is klaar!






Hieronder vind je alle download linken van de verjaardag slinger en cijfers in 7 kleuren. Daar zit vast wel een kleurtje bij die je kind leuk vind!



Download linken:























Extra download link:



Ben je nog blij met de verjaardag slinger maar wil je de blanco kaart voor de cijfers vervangen? Hieronder kun je 2 blanco kaarten voor de cijfers downloaden. Zo hoef je niet meteen de hele slinger weer uit te printen.




Veel plezier ermee!



bottom of page