top of page

Chocoladeletter wikkels met Hema vlaggetjeslijn

Nog een paar dagen en dan is het pakjesavond. Om chocoladeletters in een sint verpakking om te toveren heb ik twee wikkels gemaakt. Een wikkel voor de 140 grams Hema chocoladeletters en voor de 90 gram. Zo ziet je chocoladeletter er toch iets feestelijker uit!





Het is heel snel en simpel om te maken. Je download hier onder de templates voor om de chocolade letters (keuze uit 140 gram en/of 90 gram) en vouwt ze als het waren om de verpakking heen...






Wat heb je nodig:


x Sint en piet slinger van de Hema

x Chocoladeletter van de hema (140 en/of 90 gram)

x Printer

x schaar

x Lijm







Download linken:








140 gram template:


Download hierboven de template voor de 140 gram chocoladeletter en print het op gewoon kopieerpapier uit. Knip aan de onderkant de strook over de zwarte lijn af. Leg je template met de bedrukte kant op tafel en leg je chocolade letter in het midden er op. De rode strepen (die aan de zijkant van de verpakking komen), zie je er doorheen. Leg je letter in het midden van die twee zij strepen. Zo zie je dat de letter recht in het midden ligt.. Vouw de zijkanten om je letter heen en plak het met een stukje plakband aan de achterkant dicht. Of lijm ze dicht dat kan natuurlijk ook...






Pak van de Hema sint en piet slinger je favoriete sint of piet erbij, breng lijm aan aan de achterkant en plak hem onder de tekst aan de voorkant van de template..





Nou dat is alles! Super snel en simpel toch!





90 gram template:


Download hierboven de template voor de 90 gram chocoladeletter en print het ook op gewoon kopieerpapier uit. Bij deze template knip je een reep van de onderkant en zijkant af (over de zwarte lijn). Leg je template met de bedrukte kant op tafel en leg je chocolade letter in het midden er op. De rode strepen (die aan de zijkant van de verpakking komen), zie je ook hier er doorheen. Leg je letter in het midden van die twee zij strepen. Zo zie je dat de letter recht in het midden ligt.. Vouw de zijkanten om je letter heen en plak het met een stukje plakband (of met lijm) aan de achterkant dicht.






Je hebt misschien al gemerkt dat van de 90 gram verpakking de template groter is. Nadat je de zijkanten dicht gevouwen en geplakt heb, dat er boven en onder nog een stuk papier over is. Je gaat net zoals een cadeautje de letter verpakken...





Ook hier kies je je favoriete sint of pietje uit de Hema slinger en plakt hem op de verpakking onder de tekst.. En voilà!!! Je chocoladeletters zijn omgetoverd naar leuke sint en piet letters!











De chocoladeletters die ik gebruikt heb, de leuke chocolade lieveheersbeestjes en raceauto's en de sint en piet vlaggetjeslijn kun je allemaal kopen bij de Hema.

Veel maak plezier!


x Debbie



bottom of page