top of page

A B C letter Bingo spel

We zijn allemaal veel thuis. Wij "ouderen" vervelen ons soms ook wel maar wij worden niet vervelend. Althans... de meeste niet whahahaa. Voor de kids is het een ander verhaal, ze missen school, hun vriendjes enz. En na de dagelijkse online school lessen gaan ze zich vaak vervelen. Daar heb ik iets voor gemaakt, Ik heb namelijk een A B C Bingo spel gemaakt. Het is leuk om met elkaar te spelen, dus tegen de verveling en... het is ook nog eens leerzaam! Alle letters van het alfabet komen er in voor, dus de kleinere kids kunnen zo spelende wijs ook het alfabet leren! Nou dat is toch een win win situatie..










Super leuk toch? Er zijn in totaal 4 Bingo kaarten en een blad met kruisjes. Deze kruisjes knip je allemaal uit, elke speler krijgt 16 kruisjes. Heeft de spelleider een letter gepakt die jij op je Bingo kaart hebt? Dan leg je daar een kruis kaartje op. Er zit ook een blad bij met alle letters van het alfabet. Deze zijn voor de spelleider. Knip ze allemaal uit en doe alle letters in een schaaltje. De spelleider haalt elke keer één letter uit het schaaltje en leest dan hard op voor welke letter er op het kaartje staat. Je vind de download link van deze A B C Letter Bingo hier onder.



Download link:




Tip 1:

Normaal win je met Bingo een leuk prijsje. Je kunt als alternatief als iemand thuis Bingo heeft, ook een snoepje / koek of een stukje fruit als prijs geven!


Tip 2:

Als je alle vier de blaadjes van het A B C Bingo spel uitgeknipt heb, kun je ze ook lamineren / plastificeren. Dan heb je er langer plezier van.




Als jullie deze A B C letter Bingo leuk vinden en er ook gebruik van maken, dan ga ik ook een 1 2 3 cijfer Bingo maken. Want ook de cijfers kunnen ze op deze manier spelende wijs leren.



Veel plezier ermee en stay safe!



Comments


bottom of page