top of page

Avond 4 daagse medaille

In Mei start de avond 4 daagse voor alle kids. Hier in Wijchen gaat het half Juni van start. Ik heb vorig jaar al een leuke medaille met snoepzakje gemaakt. Dit jaar wilde ik met een halve transparante bol gaan werken. Die ik al eerder gebruikt heb met kaarten maken. Dus bij dit diy projectje heb je wel zo'n bol nodig. Het zijn eigenlijk kerstballen .. De medaille kunt je in de kleur roze en blauw downloaden.




Wat heb je nodig:


- Transparante bol

- Lijm

- Touw

- Snoep

- Schaar

- Medaille templates



Download link:





Download de templates hierboven en print het op wat steviger papier uit. Knip alles uit... Op de foto hierboven zie je in 1 rondje de lijnen hoe je de labels met tekst moet plakken.. Dus knip dat niet uit!



Plak eerst de rechter label met de tekst en een topper in het rechter vakje! Plak daar overheen dan de andere label met de tekst jij bent een echte wandelkampioen! in het linker vakje...



Pak wat snoep erbij om de bol te vullen. Snoep keuze bepaal je zelf. Vul de bol niet verder dan de rand. En zorg dat het vlak is aan de rand.. Breng lijm aan aan de rand van de transparante bol..


En plak je bol op het rondje met de roze/blauwe schubben rand. Je kunt nog lijm aanbrengen aan de buitenkant van de bol/papier. Laat het heel goed drogen... Zorg met plakken dat je wel het lipje (die aan de transparante bol zit) bovenaan de medaille zit.. en pas even het rondje met de stippen over de bol of dat je goed in het midden geplakt hebt..



Breng nu lijm aan op het rondje waar je je labels op geplakt hebt en plak het rondje met de roze/blauwe schubben en bol met snoep over de labels..



Aan de bovenkant van de transparante bol zit een klein lipje met oog. Daar rijg je een stukje touw of lint doorheen zodat de kids hem om de nek kunnen dragen.



Breng lijm aan op het witte gedeelde om de bol heen...



En plak het laatste deel van de template (met de stippen) over de bol heen.. Alles heel goed liggend laten drogen en dan is je medaille klaar!



Eindresultaat:





Wel weer een medaille maar toch weer anders dan die van vorig jaar. Dit is toch super leuk om aan de kids te geven als ze de avond 4 daagse hebben uitgelopen!


Veel plezier ermee..


Groetjes Debbie



bottom of page