top of page

Dag van de zorg

Op 12 Mei a.s. is het de dag van de zorg/verpleging. Het word altijd op deze datum gehouden omdat 12 Mei 1820 de geboortedatum is van de grondlegster en verpleegster, Florence Nightingale! Op deze datum worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet. Deze harde werkers verdienen wel een presentje, vooral nu al helemaal in corona tijd! Ze zijn tenslotte gewoon onmisbaar. Ik heb iets leuks gemaakt om aan de zorgmedewerkers te geven op de dag van de zorg. Gewoon om ze een hart onder de riem te steken! En hoe dankbaar we zijn dat zij er zijn. Ik heb een wikkel omslag gemaakt voor om een kleine Merci doos. "Merci dat jij er bent!"








De merci doosjes zijn te koop bij de Trekpleister de Kruidvat en de Action. Ze kosten tussen de € 1,29 en € 1,49 en het gewicht is 100 gram. Er zitten 4 chocolaatjes in 1 doos. Print de wikkel uit knip hem rond om uit. Sla hem om de Merci doos heen en plak hem aan de achterkant vast. Nu heb je een leuk presentje om te geven!





Ken je nou heeeel veel zorg medewerkers die je allemaal in het zonnetje wilt zetten? Dan kun je er ook voor kiezen om de chocolaatjes uit de Merci doos te halen en één chocolaatje op deze leuke label te plakken. Iets kleiner presentje maar net zo leuk! De download hiervan bestaat uit 3 delen. Hier heb ik voor gekozen zodat je zelf kunt bepalen welke kleur stelling je de labels wilt hebben. De label met: Dag van de zorg heb ik op lichter camel kleurig papier geprint en vast gemaakt met een witte eyeled. Maar dit kun je ook vast maken met een leuk touwtje. Het witte label met zwarte stippen heb ik aan de onderkant schuin afgescheurd. Ik vond dat wel een leuk effect hebben op het onderste label met bruin craft papier. Plak je chocolaatje vast aan het papier, pak alles leuk in in transparante cellofaan/folie en je hebt een super leuk presentje voor al die kanjers in de zorg! Wil je na het zien van deze leuke presentjes, ze zelf ook gaan maken voor iemand die in de zorg werkt? Alle download linken vind je hieronder..




Download linken:










Veel plezier ermee! En aan alle zorgmedewerkers.. Jullie zijn goud waard!



bottom of page